Tilbud

Tilbudssæt, Krop Lavendel

350,00 DKK 300,00 DKK

Tilbudssæt med kropsplejeprodukter indeholder Kropsskrub Lavendel og Kropsolie Lavendel.

 

Kropsskrub Lavendel er en saltskrub til kroppen, du kan bruge til din hudpleje. Kropsskrub Lavendel er et naturligt hudplejeprodukt, sammensat af Mariager Sydesalt og nøje udvalgte olier. Det 250 millioner år gamle salt er sydet efter metoder, man også brugte i middelalderen. Saltet har et højt indhold af mineraler og antioxidanter.

Kropsolien anvendes på kroppen de dage man ikke har brugt saltskrub, for optimal pleje af huden.

 

Beskrivelse

 

De tilførte olier i Kropsskrub Lavendel gør, at det ikke er nødvendigt at tilføre yderligere cremer eller lotion efter brug. Din hud bliver blød og mættet.

Til Kropsskrub Lavendel, anvender vi håndlavet sydesalt fra Mariager.  Når du masserer Kropsskrub Lavendel på den fugtige hud i blide bevægelser, bliver de døde hudceller fjernet. Dette vil have en exfolierende effekt på huden. Porerne i huden vil åbnes og de vitaminholdige olier kan trænge ind i huden, hvor de vil fugte og mætte på den mest naturlige måde. Saltet skylles efterfølgende af huden og der er ikke behov for yderligere cremer eller lotion.

Kropsolie  Lavendel er et hudplejeprodukt du kan bruge til din daglige hudpleje til kroppen. Olierne i Kropsolie Lavendel er de samme 3 lækre olier som er i Kropsskrub Lavendel . Du kan bruge kropsolie  de dage du ikke bruger saltskrub til kroppen. Olien smøres lettest på huden mens den er fugtig  og vil efterlade din hud silkeblød.

 

I Kropsskrub Lavendel og Kropsolie Lavendel, er der 3 olier, der er effektiv til din hudpleje.

 

Jojobaolie: er den bedste olie til at efterligne hudens egen sebum og er enormt blødgørende. Denne halvfede olie absorberes middelhurtigt i huden. Olien består af stabile umættede omega-9 fedtsyrer, er rig på vitamin A, B og E og indeholder en naturlig solbeskyttelse. Den er velegnet til normal-tør hud.

 

Hampeolie: en meget tør olie, der absorberes hurtigt i huden. Den har et højt indhold af essentielle fedtsyrer og er velegnet til alle hudtyper.

 

Ferskenolie: en meget fugtgivende olie, der er regenererende for huden. Olien, der er let og lys, har en fantastisk fugtgivende egenskab og kan anvendes på alle hudtyper fra fedtet, moden, normal, sensitiv, tør eller uren hud. Dens antioxidante egenskaber er med til at forhindre hudens ældningstegn, ligesom den forsinker rynker og slap hud.

 

.Kontakt

.Nordisk Saltskrub

.Engdraget 4

.3600 Frederikssund

.CVR: 36381027

.Tlf.:29423360

.Mail: kontakt@nordisksaltskrub.dk

.Det er muligt at afhente ordre på adressen

Betalingsmetoder

              

Følg os på SoMe

    

Facebook anmeldelser