Fodcreme, pebermynte/ Eukalyptus Økologisk

150,00 DKK

Fodcremen er en lækker fast creme, der er særlig god i forbindelse med din fod,- eller håndpleje. Den indeholder ingen vand, så den giver en masse fugt, uden at udtørre huden.

Cremen er særlig god til fødder og hænder, da de ekstra fede og fugtgivende olier er yderst blødgørende. Olien er desuden velegnet til hele kroppen. Men da det er en meget fed olie der absorberes forholdsvis langsomt i huden, er den derfor særdeles velegnet til tørre og sprukne hæle, og til ekstra tørre og udpinte hænder.

De æteriske olier Pebermynte og Eukalyptus virker opkvikkende, kølende og rensende for både fødder, hænder, krop og sjæl.

Varenummer: 1524 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Fodcremen er et produkt der er udvundet af den meget olierige Sheanød og mandelolie.

Sheanødden kommer fra Shea Træet, som vokser i 19 lande i det mellemste Afrika. Fra april til september høstes de kastanje lignende frugter. Sheabutter har længe været brugt som et hudplejende, UV-absorberende og sårhelende produkt blandt befolkningen i Afrika.

Sheabutter er rig på antioxidanter, mineraler, og vitamin A, E.

Mandelolie udvindes fra mandlen (Prunus Amygdalus), som vokser på mandeltræet, hvor de formes som små kerner inden i en hård skal. Mandlen modnes efter 7-8 måneder efter blomstring, hvor skallerne åbner sig. Fra et botanisk perspektiv er mandlen ikke en nød men derimod en stenfrugt. Mandelolie er en halvfed olie der er effektiv ved sart og følsom hud, da den er meget fugtbevarende.

Mandelolie er rig på proteiner, aminosyren arginine, vitamin A, B1, B2, B6, D, og E.

.Kontakt

.Nordisk Saltskrub

.Engdraget 4

.3600 Frederikssund

.CVR: 36381027

.Tlf.:29423360

.Mail: kontakt@nordisksaltskrub.dk

.Det er muligt at afhente ordre på adressen

Betalingsmetoder

              

Følg os på SoMe

    

Facebook anmeldelser