Ansigtsolie Havtorn

225,00 DKK

Ansigtsolie Havtorn, økologisk, min helt egen favorit, er en lækker blanding af havtornolie, hybenkerneolie og arganolie.

Ansigtsolie Havtorn regenererer huden, forebygger ældning og efterlader huden med et ungdommeligt og strålende udseende. Olien er desuden god ved ar, forbrændinger og hyper-pigmentering af huden. Olien har antiinflamatoriske egenskaber, og egner sig derfor også til uren hud

  • Indhold 30 ml.
  • Økologisk
  • Koldpressede olier
  • Forynger og opstrammer huden
  • Vores absolutte topsælger

 

Beskrivelse

Økologisk luksus olie til ansigtet med frisk duft af Havtorn.

Ansigtsolie Havtorn er til dig der gerne vil gøre lidt ekstra godt for dit ansigt.

Olien har en genopbyggende, antiinflamatorisk og anti-aging efftekt.


Ansigtsolie Havtorn, et naturligt hudplejeprodukt, som Nordisk Saltskrub har sammensat af 4 nøje udvalgte olier.

Blandingen af olier er de samme som i vores Ansigtsskrub Havtorn

Alle olierne i Ansigtsolie Havtorn, er nærende, lindrende og yderst plejende for huden. Man kan med fordel bruge olien til moden hud og hvis din hud har behov for ekstra fugt og pleje.


Havtornolie
: en olie i verdensklasse. Havtorn kaldes også Nordens citrus. De super sunde, gul/orange bær, har en naturlig, frisk og lidt sød duft. Havtorn indeholder det gavnlige omega 7, og har et utroligt højt indhold af C-vitamin. Olien hjælper enhver hudtype med et mere ungdommeligt og strålende udseende. Den holder huden ung og forhindrer tidlig ældning.

Hybenkerneolie: olien til den modne hud, da den forebygger ældning. Den regenererer huden og er derfor god mod ar, forbrændinger, samt hyperpigmentering af huden. Hybenkerneolie er rig på omega 3, omega 6, vitamin A, C og antioxidanter.

Arganolie: er udvundet af kernen fra argantræets frugt. Olien har et højt indhold af essentielle fedtsyrer, der er vigtige for cellernens opbygning. Den øger hudens elasticitet, strammer huden op, og er god mod rynker. Arganolie er fantastisk mod akne, bumser, hudorme og uren hud, men reducerer tendensen til fedtet hud. Den virker særligt forebyggende på strækmærker, arvæv og reducerer inflammation.

Yderligere information

Vægt 100 g
.Kontakt

.Nordisk Saltskrub

.Engdraget 4

.3600 Frederikssund

.CVR: 36381027

.Tlf.:29423360

.Mail: kontakt@nordisksaltskrub.dk

.Det er muligt at afhente ordre på adressen

Betalingsmetoder

              

Følg os på SoMe

    

Facebook anmeldelser