Kropsolie Havtorn

150,00 DKK

Økologisk luksus olie til kroppen med frisk duft af Havtorn.

  • Kropsolie Havtorn er en blanding som Nordisk Saltskrub har kombineret af 4 lækre olier.
  • Alle olierne i Kropsolie Havtorn er helende for huden og yderst plejende for tør og udfordret hud.
  • Man kan med fordel bruge Kropsolie Havtorn til udfordret hud, såsom ved eksem og psoriasis.
  • Olierne i Kropsolie Havtorn er de samme, som i vores Kropsskrub Havtorn, derfor er olien perfekt at bruge, de dage, du ikke bruger Saltskrub i din hudpleje.

Beskrivelse

Økologisk luksus olie til kroppen med frisk duft af Havtorn.

Havtorn kaldes også Nordens citroner. De super sunde gul/orange bær, har en frisk og lidt sød duft.

Kropsolie Havtorn er en blanding som Nordisk Saltskrub har kombineret af 4 lækre olier. Alle olierne i Kropsolie Havtorn er helende for huden og yderst plejende for tør og udfordret hud. Man kan med fordel bruge Kropsolie Havtorn til udfordret hud, såsom ved eksem og psoriasis.

Olierne i Kropsolie Havtorn er de samme, som i vores Kropsskrub Havtorn, derfor er olien perfekt at bruge, de dage, du ikke bruger Saltskrub i din hudpleje.

I Kropsolie Havtorn er der 4 olier, der er effektiv til din hudpleje.

Havtornolie: en olie i verdensklasse. Havtorn indeholder det gavnlige omega 7, og har et utroligt højt indhold af C-vitamin. Olien hjælper enhver hudtype med et mere ungdommeligt og strålende udseende. Den holder huden ung og forhindrer tidlig ældning.


Hybenkerneolie
: olien til den modne hud, da den forebygger ældning. Den regenererer huden og er derfor god mod ar, forbrændinger, samt hyperpigmentering af huden. Hybenkerneolie er rig på omega 3, omega 6, vitamin A, C og antioxidanter.


Kæmpenatlysolie
: forynger huden, øger elasticiteten, som gør den fast og lækker. Olien bekæmper aldrene, er god mod tør, træt og følsom hud, og beskrives som særlig effektiv ved behandling af inflammation i huden.


Hjulkroneolie
: rig på omega 6 og en af de rigeste kilder til essentielle fedtsyrer. Hjulkroneolie er en meget fed olie, der genopretter fugten, tilfører glathed i huden og derved bekæmper en tør og skadet hud. Den kan med fordel bruges på solbrændt og ældet hud.

Yderligere information

Vægt 125 g
.Kontakt

.Nordisk Saltskrub

.Engdraget 4

.3600 Frederikssund

.CVR: 36381027

.Tlf.:29423360

.Mail: kontakt@nordisksaltskrub.dk

.Det er muligt at afhente ordre på adressen

Betalingsmetoder

              

Følg os på SoMe

    

Facebook anmeldelser