Ansigtsskrub Havtorn, Økologisk

200,00 DKK

Ansigtsskrub Havtorn masseres på den fugtige hud i blide bevægelser, og de døde hudceller fjernet. Porrerne i huden vil åbnes og de vitaminholdige olier kan trænge ind i huden, hvor de vil fugte og mætte på den mest naturlige, blødgørende og plejende måde.

Man kan med fordel bruge Ansigtsskrub Havtorn til moden hud eller hvis din hud har behov for ekstra fugt og pleje.

Olierne i denne saltskrub er de samme som vores Ansigtsolie Havtorn

 

  • 100 ml.
  • 100% Vegansk
  • Økologisk
  • God til moden eller udfordret hud

Beskrivelse

Ansigtsskrub Havtorn med svag duft af Havtorn.

Ansigtsskrub Havtorn, er et naturligt hudplejeprodukt, sammensat af finkværnet og rundslebet Mariager Sydesalt og nøje udvalgte olier.


Ansigtsskrub Havtorn, er en lækker blanding af havtornolie, hybenkerneolie og arganolie.

 

Havtornolie: en olie i verdensklasse. Den hjælper enhver hudtype med et mere ungdommeligt og strålende udseende, opstrammer, holder huden ung og forhindrer tidlig ældning.

Hybenkerneolie: olien til den modne hud, da den forebygger ældning. Den regenererer huden og er derfor god mod ar, forbrændinger, samt hyperpigmentering af huden. Hybenkerneolie er rig på omega 3, omega 6, vitamin A, C og antioxidanter.

Arganolie: er udvundet af kernen fra argantræets frugt. Olien har et højt indhold af essentielle fedtsyrer, der er vigtige for cellernens opbygning. Den øger hudens elasticitet, strammer huden op, og er god mod rynker. Arganolie er fantastisk mod akne, bumser, hudorme og uren hud, men reducerer tendensen til fedtet hud. Den virker særligt forebyggende på strækmærker, arvæv og reducerer inflammation.

Yderligere information

Vægt 150 g
.Kontakt

.Nordisk Saltskrub

.Engdraget 4

.3600 Frederikssund

.CVR: 36381027

.Tlf.:29423360

.Mail: kontakt@nordisksaltskrub.dk

.Det er muligt at afhente ordre på adressen

Betalingsmetoder

              

Følg os på SoMe

    

Facebook anmeldelser