Kropsolie Luksus, Lavendel

150,00 DKK

Kropsolie Luksus, Lavendel er en lækker kropsolie, du kan bruge på kroppen dagligt, i stedet for creme.

  • 150 ml.
  • Blødgørende og mættende
  • Luksus

Olierne i Kropsolie Luksus, Lavendel er de samme olier som er i Kropsskrub fra Nordisk Saltskrub. Du kan bruge Kropsolie Luksus Lavendel de dage du ikke bruger Saltskrub til kroppen. Olien efterlader huden silkeblød. Hvis du anvender olien på fugtig hud, føles den udelukkende blød og lækker uden af virke fedtet.

Varenummer: 1515-1 Kategorier: ,

Beskrivelse

Kropsolie Luksus, Lavendel er et hudplejeprodukt du kan bruge til din daglige hudpleje til kroppen.

Jojobaolie er den bedste olie til at efterligne hudens egen sebum og er enormt blødgørende.  Denne halvfede olie absorberes middelhurtigt i huden. Olien består af stabile umættede omega-9 fedtsyrer, er rig på vitamin A, B og E og indeholder en naturlig solbeskyttelse. Den er velegnet til normal-tør hud.

Hampeolie er en forholdsvis tør olie, der absorberes let i huden. Den har et højt indhold af essentielle fedtsyrer og er velegnet til allé hudtyper.

Ferskenolie er en meget fugtgivende olie, der regenererer huden. Olien er let og lys, og har en fantastisk fugtgivende egenskab og kan anvendes af alle hudtyper.

Kokosolie er en klassiker inden for naturlige kilder til hår og hudpleje. Kokosolie kan hjælpe med at bekæmpe aldrende hud, rynker, samt fine linjer og poser under øjnene. Den lindrer udslæt på huden og tilfører vitaminer og mineraler.

Lavendelolien virker beroligende.

 

 

.Kontakt

.Nordisk Saltskrub

.Engdraget 4

.3600 Frederikssund

.CVR: 36381027

.Tlf.:29423360

.Mail: kontakt@nordisksaltskrub.dk

.Det er muligt at afhente ordre på adressen

Betalingsmetoder

              

Følg os på SoMe

    

Facebook anmeldelser