Tilbud

Tilbudssæt Krop Havtorn, Økologisk

400,00 DKK 350,00 DKK

Tilbudssæt  Krop, Havtorn Økologisk

indeholder vores lækre økologiske Kropsskrub Havtorn og økologiske luksus Kropsolie Havtorn.

Sættet er velegnet til sprækket hud, ved eksemer og psoriasis.

Du sparer 50 Kr.

 

Kropsskrub Havtorn og Kropsolie Havtorn er til dig der gerne vil gøre lidt ekstra godt for din hud.

 

 

Beskrivelse

Til Kropsskrub Havtorn og Kropsolie Havtorn, anvender vi udelukkende helende, økologiske og plejende olier til den udfordrede hud.

Vi anvender  håndlavet sydesalt fra Mariager.   Denne 250 millioner år gamle salt er sydet efter metoder, man også brugte i middelalderen. Saltet har et højt indhold af mineraler og antioxidanter.

 

I Kropsskrub Havtorn er der 4 olier, der er effektiv til din hudpleje.

Havtornolie: en olie i verdensklasse. Havtorn indeholder det gavnlige omega 7, og har et utroligt højt indhold af C-vitamin. Olien hjælper enhver hudtype med et mere ungdommeligt og strålende udseende. Den holder huden ung og forhindrer tidlig ældning.

Hybenkerneolie: olien til den modne hud, da den forebygger ældning. Den regenererer huden og er derfor god mod ar, forbrændinger, samt hyperpigmentering af huden. Hybenkerneolie er rig på omega 3, omega 6, vitamin A, C og antioxidanter.

Kæmpenatlysolie: forynger huden, øger elasticiteten, som gør den fast og lækker. Olien bekæmper aldrene, er god mod tør, træt og følsom hud, og beskrives som særlig effektiv ved behandling af inflammation i huden.

Hjulkroneolie: rig på omega 6 og en af de rigeste kilder til essentielle fedtsyrer. Hjulkroneolie er en meget fed olie, der genopretter fugten, tilfører glathed i huden og derved bekæmper en tør og skadet hud. Den kan med fordel bruges på solbrændt og ældet hud.

Når du masserer Kropsskrub Havtorn på den fugtige hud i blide bevægelser, bliver de døde hudceller fjernet. Dette vil have en exfolierende effekt på huden. Porerne i huden vil åbnes og de vitaminholdige olier kan trænge ind i huden, hvor de vil fugte og mætte på den mest naturlige måde. Saltet skylles efterfølgende af huden.

Saltskrub kan med tiden komme til at se “tør” ud, men da olier ikke kan fordampe, er disse blot absorberet i saltet, og vil komme frem ved brug. De vil stadig efterlade huden blød.

Kropsolie Havtorn kan bruges på kroppen de dage man ikke har brugt saltskrub. Man behøver ingen bodylotion eller cremer efterfølgende.

.Kontakt

.Nordisk Saltskrub

.Engdraget 4

.3600 Frederikssund

.CVR: 36381027

.Tlf.:29423360

.Mail: kontakt@nordisksaltskrub.dk

.Det er muligt at afhente ordre på adressen

Betalingsmetoder

              

Følg os på SoMe

    

Facebook anmeldelser