Tilbud

Tilbudssæt, Ansigt Mandarin, Økologisk

425,00 DKK 375,00 DKK

 

Tilbudssæt, Ansigt Mandarin

er en dejlig, blødgørende ansigtsskrub og ansigtsolie, der består af en blanding af Argan-, Hybenkerne- og Jojobaolie, tilsat en mild duft af mandarin.

  • Exfolierende
  • Økologisk

Ikke på lager

Beskrivelse

Økologisk Ansigtsskrub med frisk duft af Mandarin

Ansigtsskrub Mandarin er et naturligt hudplejeprodukt, sammensat af Mariager Sydesalt og nøje udvalgte olier.

De tilførte olier i Ansigtsskrub Mandarin fra Nordisk Saltskrub gør at det ikke er nødvendigt at tilføre yderligere cremer, eller lotion efter brug. Din hud bliver blød og vil takke dig resten af dagen.
Saltskrub kan med tiden komme til at se “tør” ud, men da olier ikke kan fordampe, er disse blot absorberet i saltet, og vil komme frem ved brug. De vil stadig efterlade huden blød.

I Ansigtsskrub Mandarin er der 3 olier, der er effektiv til din hudpleje.

Arganolie: en fugtgivende og plejende olie der giver en betydelig blødere hud. Den øger hudens naturlige elasticitet, strammer huden op, og er den god mod rynker. Arganolie er fantastisk mod akne, bumser, hudorme og urenhud, men reducerer tendensen til fedtet hud. Den virker særligt forebyggende på strækmærker, arvæv, og reducerer inflammation.

Hybenkerneolie: olien til den modne hud, da den forebygger ældning. Den regenererer huden og er derfor god mod ar, forbrændinger, samt hyperpigmentering af huden. Hybenkerneolie er rig på omega 3, omega 6, vitamin A, C og antioxidanter.

Jojobaolie: er den bedste olie til at efterligne hudens egen sebum og er enormt blødgørende. Denne halvfede olie absorberes middelhurtigt i huden. Olien består af stabile umættede omega-9 fedtsyrer, er rig på vitamin A, B og E og indeholder en naturlig solbeskyttelse. Den er velegnet til normal-tør hud.

 

.Kontakt

.Nordisk Saltskrub

.Engdraget 4

.3600 Frederikssund

.CVR: 36381027

.Tlf.:29423360

.Mail: kontakt@nordisksaltskrub.dk

.Det er muligt at afhente ordre på adressen

Betalingsmetoder

              

Følg os på SoMe

    

Facebook anmeldelser