Skægolie, Citrus

150,00 DKK

Økologisk Skægolie med skøn duft af Grape/ Mandarin.

  • 30 ml
  • Frisk duft
  • Økologisk

Skægolie masseres i skægget for et blankt, skinnende og velplejet udseende. Den kan med fordel påføres skægget til natten som en kur, i forbindelse med din skægpleje. Skægolie plejer samtidig huden under skægget, således at den ikke tørrer ud. Skægolie kan med stor fordel yderligere bruges som en lækker ansigtsolie, til den moderne og kræsne mand.

Beskrivelse

 

Der er 3 olier i Skægolie fra Nordisk Saltskrub, der er effektiv for din skægpleje.

Arganolie: en fugtgivende og plejende olie der giver en betydelig blødere hud. Da den øger hudens naturlige elasticitet og strammer huden op, er den god mod rynker. Den er fantastisk mod akne, bumser, hudorme og urenhud, men reducerer tendensen til fedtet hud. Den virker særligt forebyggende på strækmærker, arvæv, og reducerer inflammation.

 

Jojobaolie: er den bedste olie til at efterligne hudens egen sebum og er enormt blødgørende. Denne halvfede olie absorberes middelhurtigt i huden. Olien består af stabile umættede omega-9 fedtsyrer, er rig på vitamin A, B og E og indeholder en naturlig solbeskyttelse. Den er velegnet til normal-tør hud.

 

Mandelolie: en økologisk, koldpresset vegetabilsk olie, der er halvfed og effektiv ved sart og følsom hud, er meget fugtbevarende og virker beroligende på hudallergi. Mandelolie er rig på vitamin A, B1, B2, B6, D, og E, proteiner, og aminosyren arginine.

.Kontakt

.Nordisk Saltskrub

.Engdraget 4

.3600 Frederikssund

.CVR: 36381027

.Tlf.:29423360

.Mail: kontakt@nordisksaltskrub.dk

.Det er muligt at afhente ordre på adressen

Betalingsmetoder

              

Følg os på SoMe

    

Facebook anmeldelser