Kropsskrub Havtorn, Økologisk

250,00 DKK

Kropsskrub Havtron  med frisk duft af Havtorn.

  • 200 ml
  • God til sprækket hud, eksem og psoriasis
  • Helende olier
  • Økologisk
  • Vegansk

Kropsskrub Havtorn, er et naturligt hudplejeprodukt, sammensat af Mariager Sydesalt og nøje udvalgte olier.
Alle olierne er nærende, lindrende og yderst plejende for huden. Man kan med fordel bruge denne olie til udfordret hud, såsom ved eksem og psoriasis eller hvis huden sprækker..

Vi anbefaler, at man anvender Kropsolie Havtorn de øvrige dage, for optimal pleje af huden. Se Tilbudspakker

Beskrivelse

 

Til Kropsskrub Havtorn, anvender vi udelukkende helende, økologiske og plejende olier til den udfordrede hud.

Vi anvender  håndlavet sydesalt fra Mariager.   Denne 250 millioner år gamle salt er sydet efter metoder, man også brugte i middelalderen. Saltet har et højt indhold af mineraler og antioxidanter.

 

I Kropsskrub Havtorn er der 4 olier, der er effektiv til din hudpleje.

Havtornolie: en olie i verdensklasse. Havtorn indeholder det gavnlige omega 7, og har et utroligt højt indhold af C-vitamin. Olien hjælper enhver hudtype med et mere ungdommeligt og strålende udseende. Den holder huden ung og forhindrer tidlig ældning.

Hybenkerneolie: olien til den modne hud, da den forebygger ældning. Den regenererer huden og er derfor god mod ar, forbrændinger, samt hyperpigmentering af huden. Hybenkerneolie er rig på omega 3, omega 6, vitamin A, C og antioxidanter.

Kæmpenatlysolie: forynger huden, øger elasticiteten, som gør den fast og lækker. Olien bekæmper aldrene, er god mod tør, træt og følsom hud, og beskrives som særlig effektiv ved behandling af inflammation i huden.

 Kukuiolie:  En let olie, der i århundrede har været brugt til at beskytte huden mod sol og vind. Den har en god effekt på eksem og psoriasis, og ved hudproblemer.

Når du masserer Kropsskrub Havtorn på den fugtige hud i blide bevægelser, bliver de døde hudceller fjernet. Dette vil have en exfolierende effekt på huden. Porerne i huden vil åbnes og de vitaminholdige olier kan trænge ind i huden, hvor de vil fugte og mætte på den mest naturlige måde. Saltet skylles efterfølgende af huden.

Saltskrub kan med tiden komme til at se “tør” ud, men da olier ikke kan fordampe, er disse blot absorberet i saltet, og vil komme frem ved brug. De vil stadig efterlade huden blød.

.Kontakt

.Nordisk Saltskrub

.Engdraget 4

.3600 Frederikssund

.CVR: 36381027

.Tlf.:29423360

.Mail: kontakt@nordisksaltskrub.dk

.Det er muligt at afhente ordre på adressen

Betalingsmetoder

              

Følg os på SoMe

    

Facebook anmeldelser