Tilbudssæt Ansigt Havtorn

375,00 DKK

Tilbudssæt Havtorn, indeholder vores lækre økologiske Ansigtsskrub Havtorn og økologiske luksus Ansigtsolie Havtorn. Du sparer 50 Kr.

Havtorn kaldes også Nordens citroner. De super sunde gul/orange bær, har en frisk og lidt sød duft.

Ansigtsskrub Havtorn og Ansigtsolie Havtorn er til dig der gerne vil gøre lidt ekstra godt for dit ansigt.

Beskrivelse

Tilbudssæt Ansigt Havtorn, indeholder vores lækre økologiske Ansigtsskrub Havtorn og økologiske luksus Ansigtsolie Havtorn. Du sparer 50 Kr.

Havtorn kaldes også Nordens citroner. De super sunde gul/orange bær, har en frisk og lidt sød duft.

Ansigtsskrub Havtorn og Ansigtsolie Havtorn er til dig der gerne vil gøre lidt ekstra godt for dit ansigt.

Ansigtsskrub Havtorn er en økologisk Saltskrub til ansigtet, 150 ml. Den er fremstillet med de fineste saltkorn fra Mariager Sydesalt. Når du blidt skrubber huden i cirkelbevægelser, vil denne Saltskrub skånsomt fjerner de døde hudceller og tilføre huden de lækreste økologiske olier. Huden efterlades med en strålende glød og et frisk udseende.

Ansigtsolie Havtorn er en økologisk luksus olie til ansigtet, 30 ml. Olien regenererer huden, forebygger ældning og efterlader huden med et ungdommeligt og strålende udseende. Olien er desuden god ved ar, forbrændinger og hyperpigmentering af huden. Du kan med fordel bruge Ansigtsolie Havtorn de dage du ikke bruger Ansigtsskrub Havtorn.

 

Saltskrub Havtorn og Ansigtsolie Havtorn, er et økologisk og naturligt hudplejeprodukt, hvor Nordisk Saltskrub har kombineret 4 nøje udvalgte olier. De 4 olier er nærende, lindrende og yderst plejende for huden. Man kan med fordel bruge olien til moden hud og hvis din hud har behov for ekstra fugt og pleje. Dog har olierne forskellige plejende virkning for din hud.

Arganolie: er udvundet af kernen fra argantræets frugt. Olien har et højt indhold af essentielle fedtsyrer, der er vigtige for cellernens opbygning. Den øger hudens elasticitet, strammer huden op, og er god mod rynker. Arganolie er fantastisk mod akne, bumser, hudorme og uren hud, men reducerer tendensen til fedtet hud. Den virker særligt forebyggende på strækmærker, arvæv og reducerer inflammation.


Havtornolie
: en olie i verdensklasse. Havtorn indeholder det gavnlige omega 7, og har et utroligt højt indhold af C-vitamin. Olien hjælper enhver hudtype med et mere ungdommeligt og strålende udseende. Den holder huden ung og forhindrer tidlig ældning.

Hybenkerneolie: olien til den modne hud, da den forebygger ældning. Den regenererer huden og er derfor god mod ar, forbrændinger, samt hyperpigmentering af huden. Hybenkerneolie er rig på omega 3, omega 6, vitamin A, C og antioxidanter.

Kæmpenatlysolie: forynger huden, øger elasticiteten, som gør den fast og lækker. Olien bekæmper aldrene, er god mod tør, træt og følsom hud, og beskrives som særlig effektiv ved behandling af inflammation i huden.

Yderligere information

Vægt 450 g
.Kontakt

.Nordisk Saltskrub

.Engdraget 4

.3600 Frederikssund

.CVR: 36381027

.Tlf.:29423360

.Mail: kontakt@nordisksaltskrub.dk

.Det er muligt at afhente ordre på adressen

Betalingsmetoder

              

Følg os på SoMe

    

Facebook anmeldelser