Se kurv “Tilbudssæt Krop Havtorn, Økologisk” er blevet tilføjet til din kurv.

Ansigtsolie Mandarin, Økologisk 30 ml.

225,00 DKK

Ansigtsolie Mandarin er en dejlig, blødgørende ansigtsolie, der består af en blanding af Argan-, Hybenkerne- og Jojobaolie, tilsat en mild duft af mandarin.

  • 30 ml.
  • Økologisk

 

Ikke på lager

Beskrivelse

En økologisk ansigtsolie, med en frisk duft af mandarin.

I Ansigtsolie Mandarin er der 3 olier, der er særdeles effektive til din hudpleje.

Arganolie: en fugtgivende og plejende olie der giver en betydelig blødere hud. Da den øger hudens naturlige elasticitet og strammer huden op, er den god mod rynker. Den er fantastisk mod akne, bumser, hudorme og urenhud, men reducerer tendensen til fedtet hud. Den virker særligt forebyggende på strækmærker, arvæv, og reducerer inflammation.

Hybenkerneolie: olien til den modne hud, da den forebygger ældning. Den regenererer huden og er derfor god mod ar, forbrændinger, samt hyperpigmentering af huden. Hybenkerneolie er rig på omega 3, omega 6, vitamin A, C og antioxidanter.

Jojobaolie: er den bedste olie til at efterligne hudens egen sebum og er enormt blødgørende. Denne halvfede olie absorberes middelhurtigt i huden. Olien består af stabile umættede omega-9 fedtsyrer, er rig på vitamin A, B og E og indeholder en naturlig solbeskyttelse. Den er velegnet til normal-tør hud.

Citrusfrugten, Mandarin (Citrus reticulata),menes at have sin oprindelse i den sydvestlige del af Kina. Rygterne siger at frugten har fået sit navn fra de kinesiske embedsmænd Mandarinerne, da deres uniform har samme orange farve som mandarinfrugten. Efter sigende blev mandarintræet bragt til Europa omkring år 1805. Duften af mandarin anvendes bl.a. til aromaterapi, da den virker afslappende på både krop og sjæl.

Yderligere information

Vægt 150 g
.Kontakt

.Nordisk Saltskrub

.Engdraget 4

.3600 Frederikssund

.CVR: 36381027

.Tlf.:29423360

.Mail: kontakt@nordisksaltskrub.dk

.Det er muligt at afhente ordre på adressen

Betalingsmetoder

              

Følg os på SoMe

    

Facebook anmeldelser