Se kurv “Mandelolie, Koldpresset” er blevet tilføjet til din kurv.

Kropsskrub Verbena / Ylang Ylang

200,00 DKK

Kropsskrub Verbena / Ylang Ylang, er et håndlavet, naturligt hudplejeprodukt, sammensat af Mariager Sydesalt og nøje udvalgte olier.

  • 250 ml
  • Håndlavet, uden parabener
  • Rent salt, fra den danske undergrund
  • Intet behov for cremer efterfølgende
  • 100% Vegansk

Til Kropsskrub Verbena / Ylang, anvender Nordisk Saltskrub håndlavet sydesalt fra Mariager. Denne 250 millioner år gamle salt er sydet efter metoder, man også brugte i middelalderen. Saltet har et højt indhold af mineraler og antioxidanter.

Når du masserer Kropsskrub Verbena Ylang på den fugtige hud i blide bevægelser, bliver de døde hudceller fjernet. Dette vil have en exfolierende effekt på huden. Porerne i huden vil åbnes og de vitaminholdige olier kan trænge ind i huden, hvor de vil fugte og mætte på den mest naturlige måde. Saltet skylles efterfølgende af huden.

De tilførte olier i Kropsskrub Verbena / Ylangfra Nordisk Saltskrub gør at det ikke er nødvendigt at tilføre yderligere cremer, eller lotion efter brug. Din hud bliver blød og vil takke dig resten af dagen.

Vi anbefaler, at man anvender Kropsolie Neutral, de dage man ikke har brugt saltskrub. Se under Tilbudssæt

Varenummer: 152 Kategorier: ,

Beskrivelse

I Kropsskrub Verbena / Ylang Ylang er der 3 olier, der er effektiv til din hudpleje.

Jojobaolie: er den bedste olie til at efterligne hudens egen sebum og er enormt blødgørende. Denne halvfede olie absorberes middelhurtigt i huden. Olien består af stabile umættede omega-9 fedtsyrer, er rig på vitamin A, B og E og indeholder en naturlig solbeskyttelse. Den er velegnet til normal-tør hud.

 

Hampeolie: en meget tør olie, der absorberes hurtigt i huden. Den har et højt indhold af essentielle fedtsyrer og er velegnet til alle hudtyper.

 

Ferskenolie: en meget fugtgivende olie, der er regenererende for huden. Olien, der er let og lys, har en fantastisk fugtgivende egenskab og kan anvendes på alle hudtyper fra fedtet, moden, normal, sensitiv, tør eller uren hud. Dens antioxidante egenskaber er med til at forhindre hudens ældningstegn, ligesom den forsinker rynker og slap hud.

 

De tilførte olier i Kropsskrub Verbena/ Ylang Ylang fra Nordisk Saltskrub gør at det ikke er nødvendigt at tilføre yderligere cremer, eller lotion efter brug. Din hud bliver blød og vil takke dig resten af dagen.

En saltskrub kan med tiden komme til at se “tør” ud, men da olier ikke kan fordampe, er disse blot absorberet i saltet, og vil komme frem ved brug. De vil stadig efterlade huden blød.

 

.Kontakt

.Nordisk Saltskrub

.Engdraget 4

.3600 Frederikssund

.CVR: 36381027

.Tlf.:29423360

.Mail: kontakt@nordisksaltskrub.dk

.Det er muligt at afhente ordre på adressen

Betalingsmetoder

              

Følg os på SoMe

    

Facebook anmeldelser