Kokosolie, Økologisk

150,00 DKK

Økologisk Kokosolie er en klassiker indenfor naturlige kilder til hår- og hudpleje.

Den har en fantastisk fugtgivende egenskab og kan anvendes på alle hudtyper fra fedtet, moden, normal, sensitiv, tør og uren hud. Kokosolien kan derfor bruges på hele kroppen og giver en glat, blød og strålende hud.
Som hårpleje kan Kokosolie anvendes som hårolie, hvor den masseres i hårbunden for at opnå en hovedbund fri for skæl. Den hjælper derudover også med til, at undgå lus og luseæg.

Beskrivelse

Økologisk kokosolie til hud og hårpleje.

Kokosolie fra Nordisk Saltskrub er en koldpresset jomfru vegetabilsk olie, med en svag duft af kokos.

Kokosolie er rig på vitamin A, B og E, magnesium, mangen, calcium, jern, og fosfor. Den har antioxidante  egenskaber, der er med til at forhindre hudens ældningstegn ligesom den forsinker rynker og slap hud.

I de varme tropiske områder i verden, vokser kokospalmen (Cocos nucifera). En voksen kokospalme kan producere op til 100 kokosnødder om året. Kokosolien fremstilles af det tørrede hvide kokoskød der er inde i kokosnødde. Når kokosolien skal fremstilles, tørres det hvide kokoskød. Det hvide tørrede kokoskød kaldes Copra / Kopra. Herefter presses olien ud af Kopra. Kødet fra kokosnødder indeholder 60-70 % fedt.

Kokosolien skal opbevares køligt og udenfor direkte sollys, da den ellers kan smelte. Kokosolie bliver dog fast igen, når den køles ned.

.Kontakt

.Nordisk Saltskrub

.Engdraget 4

.3600 Frederikssund

.CVR: 36381027

.Tlf.:29423360

.Mail: kontakt@nordisksaltskrub.dk

.Det er muligt at afhente ordre på adressen

Betalingsmetoder

              

Følg os på SoMe

    

Facebook anmeldelser